Select Language ::


Stora vackra villor på Koh kho Khao
Önskar du att uppleva Thailand, men utan massturism och överfulla charterhotell?

På den lilla ön Koh Kho Khao ligger Paradis Villa i all sin prakt, precis vid stranden på öns soliga västkust. Här har vi 30 villor som i huvudsak används av norska och svenska familjer (byggda i 2008). Husen kan hyras ut i kortare och i längre perioder. Paradis Villa har en trevlig restaurang som serverar härlig thailändsk mat men också europeisk mat. Alldeles intill stranden har vi ett privatspa. Mellan husen ligger en barnbassäng och vid änden av husen ligger en stor och djup simbassäng med rutschkana för simkunniga barn.

Tryck för att se fler bilder av Paradis Villa och ön.

På Koh Kho Khao Paradis Villa kan du bo i smakfulla, rymliga villor. Varje villa har 3 sovrum med sammanlagt 2+2+2 sängplatser, 2 bad med dusch, minikök och vardagsrum. Aircondition och takfläktar i alla rum.

Den fantastiska ön Koh kho Khao i Thailand erbjuder en vacker och grönskande tropisk natur, en 18 km lång vit sandstrand på västsidan och inte minst fantastiska solnedgångar. På huvudvägen som går från norr till söder hittar man små platser med enkla restauranger och butiker.

Click for Phangnga, Thailand Forecast

Startsidan l Om Paradis Villa l Om Koh Kho Khao l Bilder lFasiliteter l Pris & Bokning l Annet du undrär över l Transport l Kontakta Oss

 Managed by Paradis Villa Co., Ltd. © Paradis Villa. All Right Reserved. l Designed by Phuket Solution.